Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Újabb X-Faktoros szerelem

Jakab-Péter Izabella és Grósz Marci úszik a boldogságban - írja a stop.


Az X-Faktor felfedezettjei sokáig maguknak se merték bevallani, milyen érzéseket táplálnak egymás iránt, végül azonban belátták, nem tehetnek semmit a mindent elsöprő szerelem ellen. A fiatalok három hónapja alkotnak egy párt és le sem tagadhatnák, mennyire boldogok.

Bár már a válogatók alatt szemet vetettek egymásra, jó ideig csak barátok voltak. Mint utóbb kiderült, mindketten arra vártak, hogy a másik tegye meg az első lépést, amit végül Marci vállalt magára.

"Szerintem a tizedik lépést is én tettem meg, de így alakult. Onnantól lett izgalmas a dolog, amikor mindketten kiestünk, akkor több időnk volt egymásra, a magánéletre" - mondja a Spoon együttes tagja, Grósz Márton, aki még maga is meglepődött azon, hogy beleszeretett Bellába, ugyanis már nagyon régóta elkerülte a szerelem.

"Rövid ideig tartó kapcsolataim voltak, de egyikben sem találtam meg az igazi társat, most viszont úgy érzem, hogy igen" - vallja be Marci. A szerelmesek szemmel láthatóan úsznak a boldogságban, bár azt nem tagadják, hogy a féltékenység miatt folyton összezörrennek.

"Nekem nagyon szimpatikusak voltak Marci első lépései. Sajnos alapból elég féltékeny típus vagyok, de úgy állok a kapcsolathoz, hogy megbízom a másik félben, és az jó, ha bízni tudunk egymásban. Tulajdonképpen örülni kell a rajongók szeretetének" - mondja Jakab-Péter Izabella, akinek kedvese is azt bizonygatja, hogy mivel fontosak egymásnak, ezért van az egészséges féltékenység is.

Bella nemrégen tette át székhelyét Budapestre, egyelőre azonban nem szeretnének összeköltözni. Mindketten úgy vélik, hogy jobban meg kell ismerniük egymást, mielőtt egy ilyen horderejű döntést hoznának. Marci már bemutatta szerelmét a szüleinek és hamarosan Erdélybe utaznak, hogy Bella szülei is megismerhessék lányuk választottját. Bár a tehetségkutatót nem nyerték meg, ők mégis úgy érzik, hogy ezzel a szerelemmel ők lettek a különdíjasok.

Forrás: Stop.hu

Nincsenek megjegyzések