Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Varnus Xaver rajongói kárpótlást kapnak

Egy héttel ezelőtt Varnus Xaver eltörte a gerincét egy 200 éves orgona hangolása közben, és a nagyhírű sebész-professzor, Veres Róbert, aki balesete után a Forma1-es pilótát, Felipe Massát is megoperálta, hat hétre speciális rögzítő-szkafandert adott a világhírű orgonavirtuózra - írja  a sztarklikk.


"Úgy érzem magam benne, mintha egy éjjeliszekrénybe tömtek volna bele, de még ez is jobb, mintha meg kellene operálni" - mondta Xaver. "Hat hétre le kellett hát mondjam hangversenyeimet, ami szomorúvá tett, hiszen nem szeretek csalódás okozni a nagyérdeműnek, még akkor sem, ha egyébként a magyar közélet legtöbb szereplőjétől elütően most már orvosi igazolást is kaptam, hogy van gerincem.

"Ekkor kereste meg Xavert az ország egyik legtöbb pontján fogható tévéadójának, a 6-os csatornának a tulajdonosa, Paor Lilla. "Elhatároztuk, hogy segítségére sietünk a zenerajongóknak, és azonnali műsorstruktúra-változtatással e héttől kezdődően minden pénteken este fél 9-kor adásba tűzzük Varnus Xaver egykori nagysikerű, eredetileg a BBC-n és az MTV-n sugárzott, legendás Bach-sorozatát, amelyben a zenei világ legnagyobb művészei működtek közre" - nyilatkozta a 6-os csatorna igazgatója.

Forrás: Sztárklikk

Nincsenek megjegyzések