Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Jude Law Budapesten járt

Aki Budapesten jár-kel, elkerülhetetlenül összefut valamelyik hollywoodi hírességgel. Az utóbbi időben egymásnak adják-adták nálunk a kilincset a sztárok - írja a stop


Nemrég itt volt Arnold Schwarzenegger, hogy megossza az érdeklődőkkel a sikerhez vezető út receptjét: a hírek szerint százmillió forint körüli összegért vállalt előadást a Sportarénában.

Tavasszal Tom Hanks jön hozzánk, aki Dan Brown regénye, az Inferno filmváltozatát forgatja.

Matt Damon idén januárban járt Budapesten. Nem először. Tavaly ősszel Ridley Scott-tal itt forgatta a The Martian című sci-fit. A sztár vásárolgatott, beszélgetett, és szívesen pózolt együtt bárkivel. Legutóbb, amikor itt járt, a The Great Wall című filmjéhez készülve a lóhátról való nyilazás alapjait kellett elsajátítania. Kassai Lajos magyar lovas íjász segítette a felkészülésben.

Magyarországi filmforgatása közben, a fővárosban veheti el feleségül párját Ridley Scott, a Nyolcadik utas: a Halál és a Gladiátor Oscar-díjra is jelölt rendezője. A budapesti brit nagykövetség egyik falán kifüggesztették, hogy Ridley Scott Budapesten köt házasságot. A producerként is ismert filmes november óta Magyarországon forgatja a The Martian című filmet Matt Damon főszereplésével, ezért választhatták ezt a helyszínt a házasságra. Scott már tizenöt éve van együtt Giannina Facio színésznővel.

Antonio Banderas is visszatérő vendég, legutóbb tavaly tavasszal, reklámfilm-forgatás miatt bukkant fel nálunk. A szállodája előtt rendszeresen összefutott a rajongókkal.

Talán Jude Law látogatása borzolta fel leginkább a kedélyeket. A Spy című film forgatási szüneteiben a fővárosi szórakozóhelyeket járta, és többször becsípett. Bejárta a világhálót az a felvétel, amelyen Zimány Linda modellt ölelgette. A Spy forgatásán egyébként egész sztárcsapat tanyázott nálunk, köztük Melissa McCarthy és Jason Statham.

Hugh Laurie még tavaly nyáron a zenekarával lépett fel Magyarországon. Eva Longoria pedig egy reklám kedvéért jött. Az összes híresség közül a színésznő volt a legalaposabb turista: végigjárta a város nevezetességeit, amit szelfivel is megörökített. A testvéreinek pedig herendi porcelánt vitt ajándékba.

Forrás: Stop.hu

Nincsenek megjegyzések