Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nicole Scherzinger rosszul néz ki

A popsztár arcán látszott a kimerültség, szeme sem csillogott úgy mint régen, a megjelenéséről nem is beszélve.

Nicole Scherzinger borzasztóan festett a minap az NBC Universal Summer Press Tour rendezvényén, ahol nem csak a ruhája hagyott némi kívánnivalót maga után, de arcán is látszott, lelkileg nincsen rendben. Az énekesnő pár hete szakított Lewis Hamiltonnal, akivel évekig alkottak egy párt. Míg Hamilton látszólag élvezi a szingli létet, a karibi szépséget megviselik az egyedül töltött napok.

Tényleg alig lehet ráismerni Scherzingerre, se egy mosoly, se csillogó szempár,  de gesztusai is mély gyötrelemről tanúskodtak. Egy hirtelen feldobott visszafogott sminkelés után, más sírás után szokott így kinézni, az énekesnő szemei is táskásak voltak.


Nicole Scherzinger nyúzottnak látszik. (Fotó: Sipa USA) Nicole Scherzinger nyúzottnak látszik. (Fotó: Sipa USA)

A díva hasfalát kivillantó hófehér szett sem volt túl jó választás a rendezvényre, bőrén látszott, túl szűk a ruha, ami az ülés után mély nyomokat hagyott a bőrén. De ez a feltűnő mellényúlás sem tudta elvonni a figyelmet Nicole nyúzott vonásairól, sem a lábszárán látható két nagy lila foltról. Hol van már az a mindig sugárzó gondtalan mosoly...


Hol van már az a mindig sugárzó gondtalan mosoly...(Fotó: Instagram) Hol van már az a mindig sugárzó gondtalan mosoly...(Fotó: Instagram)

A szerelmi bánatát munkába fojtó szépség tavaly végleg átköltözött Londonba, ahol még mindig a Macskák című musical egyik címszerepét játssza. Bár az egykori X-faktor zsűri nemrég jött haza velencei nyaralásából, nem úgy tűnik, hogy a pihenéssel töltött pár hét segített volna maga mögött hagyni a nehéz időszakot...

Nincsenek megjegyzések