Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Berki Krisztián elhalasztaná az esküvőt

Berki Krisztián megijedt az esküvői előkészületektől, és közölte, hogy még halogatná a nagy napot. Az ara (Hódi Pamela) ennek egyáltalán nem örült, és ki is kérte magának, hogy az üzletember minek akar változtatni.
Hódi Pamela már gőzerővel készül, hogy hozzámenjen Berki Krisztiánhoz, az esküvőt eredetileg jövő nyárra tervezték. Azt már tudja, hogy milyen lesz az esküvői ruhája, és a tortáról is tárgyalt a szakértőkkel.


Berki Krisztián viszont megijedt, hogy ilyen eszeveszett tempóban haladnak az események, és hogy nem sok mindenbe van beleszólása. Felvetette, hogy nem lehetne-e, hogy csak 2018-ban házasodjanak össze. Hódi Pamela ettől bedühödött.

Felhánytorgatta, hogy Berki mondta a 2017. július 1-ei dátumot, amiről eredetileg meg sem kérdezte, most viszont már ragaszkodik ehhez, és megfenyegette Krisztiánt, hogyha még egyszer, akár csak poén szinten is megemlíti, hogy elhalasztaná az esküvőt, ő lehúzza a jegygyűrűt.

Berki erre annyit felelt, hogy csak egyszer van erre esélye.


Nincsenek megjegyzések