Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Elsírta magát éneklés közben ez a 9 éves kisfiú, ám a végén mindenki állva tapsolt neki! – VIDEÓ

A 9 éves londoni Paul Malaki Beyonce “Listen” című dalával lépett fel a az angliai tehetségkutatóban. A kezdeti nehézségek ellenére, a kisfiú olyat énekelt, hogy mindenki lúdbőrös lett tőle. Először azt hittük, hogy a félelemtől egy hang sem fog kijönni a torkán, de nézd meg végül, milyen jól teljesített.
A 9 éves gyerek eddig csak az édesanyjának énekelt, ezért valósággal sokkot kapott, amikor ki kellett álljon a színpadra. Reszketett, és alig tudott megszólalni, és, amikor meglátta, hogy mennyien ülnek a nézőtéren, torkán akadt a dallam.

A kezdetben félénk, halk szavú kisfiú csodálatosan énekelt, majd a produkció közben elszállt a bátorsága, és sírni kezdett. Ekkor, bátorításképp az édesanyja futott be a színpadra, de a zsűri egyik tagja, Alesha Dixon sem tudta szó nélkül hagyni a történteket.

Paul erőt merített a biztató ölelésekből, és megújulva, tele energiával kezdett ismét énekelni. A zsűri, és a közönség legnagyobb meglepetésére akkorát énekelt, hogy a csillárok is megmozdultak.

Nézd meg Paul produkcióját, és ha neked is tetszett oszd meg a Facebookon!


Nincsenek megjegyzések