Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ha ezt a keveréket fogyasztod, 1 nap alatt megszabadulhatsz a láb-és ízületi fájdalmaktól!

A világon több millió ember szenved a térd-és ízületi fájdalmak okozta kellemetlenségektől. Ezek az életkor előrehaladtával, de a hideg időjárás beköszöntével is sokkal jobban felerősödnek. Sőt, az sem tesz túl jót, ha valaki mozgásszegény életmódot folytat.
A legtöbb esetben a térdfájdalom az idősebb korral együtt jár, de az is lehet, hogy csak egy huzamosabb ideig hordott rossz cipő, vagy a helytelen testtartás okozza. Szerencsére létezik egy olyan természetes megoldás, amely segítségével megszabadulhatunk a makacs térdfájdalomtól.

A fájdalomcsillapítók, és gyulladásgátlók folyamatos szedése nem tesz jót, hiszen a szervezetünkben felhalmozódnak a toxikus vegyi anyagok. Ezek helyett inkább próbáljuk ki az alábbi természetes összetevőket tartalmazó keveréket. Olyan természetben is előforduló vegyületeket tartalmaz, mint például a magnézium, és a szilícium, melyek hatékony fájdalomcsillapítóknak bizonyultak. Ezenkívül erősítik az inakat, és az ínszalagokat.

Készítsük el az alábbi zselatinos keveréket!

Hozzávalók:

- 2 evőkanál (40 gramm) ízesítetlen zselatin
- 1 narancs leve
- 1 érett banán
- 2 evőkanál méz

Elkészítés:

-csavarjuk ki a narancsok levét. A narancs igen magas C-vitamin tartalommal rendelkezik, nagyon egészséges, ezért legalább kétszer egy héten együnk meg belőle 1-2 darabot.
-hámozzuk meg a banánokat, és törjük össze villával. Használjunk jó érett banánokat, ezeknek magasabb az ínszalagok erősítését szolgáló káliumtartalmuk. A banán sok fehérjét, és szénhidrátot tartalmaz, ezért energiával látja el a szervezetet.
-keverjük el a mézet a banánnal
-a zselatint keverjük el egy kevés vízzel, és egy dupla falú edényben, vízgőzben melegítsük fel. Miután kissé felmelegedett, öntsük hozzá a narancslevet, és folyamatosan kavargassuk, hogy csomómentes legyen.
-tegyük húsz percre hűtőbe, hogy szilárduljon meg
-mikor kivettük, adjuk hozzá a mézes, banános keveréket
-fogyasszuk napi rendszerességgel, és már egy nap után érezni fogjuk, hogy a fájdalom csökken

Nincsenek megjegyzések