Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ketten is elköszöntek tegnap este az RTL Klub műsorában

Az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorából péntek este két versenyzőnek kellett távoznia.
A Konyhafőnök pénteki adásába már nem érkezett új versenyző, sőt, a létszám egyre apad, tegnap este ketten is kiestek az RTL Klub főzős vetélkedőjéből. Az első feladatban vaddisznópofából kellett egy főételt készíteni, míg a másodikban vendégséf érkezet, Dudás Szabolcs, az Anyukám mondta étterem séfje, aki borjúmiriggyel és kucsmagombával töltött sertéslábat készített, ezt kellett a versenyzőknek tökéletesen lemásolniuk.

Ati az első feladatban főzött először egyedül. Elkövetett egy nagy hibát: bár rizottót akart készíteni, nem hozott hozzá fehérbort a piactérről. Próbált a többiektől szerezni, de senkinél sem volt. Mivel nem akart variálni a koncepción, kockáztatott, és fehérborecettel pótolta a savasságot az ételben, amit a fehérbor adott volna hozzá, emiatt nem sikerült jól a rizottó, és még a tálalása is borzasztó volt.

A második feladatban teljesen letaglózta, hogy Móni őt hátráltatta, így semmit sem láthatott a bemutató főzésből. Többszörösen hátrányos helyzetűnek érezte magát: utálja a belsőségeket és a sertéslábat, valamint a gombát sem szereti. Nem is sikerült jól az étel elkészítése, a láb belül teljesen nyers maradt. A nap végén ő lett egyik kieső.

- Ati, Móni kipécézett magának. Az a hihetetlen, hogy te nem azt rontottad el, amit nem láthattál, hanem egy olyan alapvető hibát vétettél, amit bárkinek, aki konyhában dolgozik, fel kell ismernie, és kezelnie kell. Nyers ez a láb teljes mértékben - mondta szomorúan a női zsűritag, Wossala Rozina, aki meg sem tudta kóstolni az ételt.
A másik kieső Attila lett, aki az első feladatban elég kapkodós és feszült volt, figyelmetlenségből szénné is égette a ropogósát, amit tíz perccel a vége előtt még kénytelen volt újra megalkotni, emiatt a többi feladattal eléggé megcsúszott, a tálalásra nem is maradt elég ideje, a séf kénytelen volt áttálalni az ételét.
A második feladatban is hibát hibára halmozott. Először az alaplében akarta megfőzni a sertéslábat, későn tette át a sütőbe gőzölni, ezért a töltelék teljesen nyers maradt. Ezután szinte összeomlott, mert nem jött rá, hogyan kellene a mártást elkészíteni, amiben - látva elesettségét - a séf segített neki. Tálalás előtt kettévágta a töltött lábat, ami amatőr hiba, mert látta, hogy a vendégséf nem így csinálta.


Nincsenek megjegyzések