Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mikor lesz már vége? Itt az újabb sztárválás

Próbálta a Brangelinasztori miatt a lehető legnagyobb titokban intézni a válását a színésznő, de kiszivárgott a hír, hogy elhagyta férjét.
Bár biztosan kijelenthető, hogy ennyi válás és szakítás még soha nem volt egyik évben sem a sztárvilágban, mint idén. És a sornak még mindig nincs vége, ugyanis Nicole Kidmanről is kiszivárgott a hír, miszerint elhagyta férjét, hamarosan pedig beadja a válási papírokat.

A szakításukat próbálták a lehető legnagyobb titokban tartani, és Kidman úgy gondolta, hogy a sajtó sem fog felfigyelni a kapcsolati válságukra, mert mindenki a Brangelina válással van elfoglalva.

Ám a terve nem jött be, hiszen sokaknak feltűnt, hogy két hónapja nem látták együtt Keith Urbannal, pedig mindig azt hangoztatták, hogy 5 napnál többet soha nem töltenek külön.

Azt egyelőre nem tudni, hogy miért döntöttek úgy, hogy tíz év és két közös kislány után vége. De legalább lesz kire támaszkodnia a válás során Nicole-nak, hiszen a legjobb barátnője, Naomi Watts is nemrég hagyta el a gyerekei apját.

Nincsenek megjegyzések