Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Most megtudhatod: csillagjegyed elárulja miért vagy boldogtalan!

Ha folyamatosan úgy érzed áll valami a boldogságod útjában és nem sikerül boldognak lenned az életben, akkor nem kell tovább a válaszokat keresgélned, csillagjegyed megteszi helyetted!
Bak

Mindenben a rosszat eresed, még akkor is, ha az nem létezik. Hiába vagy valamiben sikeres és jó, te akkor sem így látod ezt. Saját magad teszed boldogtalanná azzal, hogy folyamatosan azon aggódsz, hogy mások miért nem értékelik erőfeszítéseid. Hajlamos vagy, hogy megfeledkezz arról, nem vagy egyedül, a szeretteidre bármikor számíthatsz! Hidd el magadról, hogy elég jó vagy!

Vízöntő

Olykor túlvállalod magad, ami miatt kiürül az energia készleted. Nehezen tudsz 2 helyzet között okosan dönteni, állandóan félsz és szorongsz, ami teljesen kimerít téged. Hagyj több időt a pihenésre!

Halak

Ha valakiben csalódnod kell, akkor az téged teljesen a padlóra képes dönteni. Folyamatosan azzal hitegeted magad, hogy több a jó ember, mint a rossz, és amikor ennek az ellenkezője bebizonyosodik, akkor teljesen kétségbeesel. Ilyenkor sírd ki magad, aztán töltődj fel újra reménnyel!

Kos

Nincs annál elkeserítőbb, mint amikor nem látsz célokat magad előtt. Ha nincs kihívás, akkor magadba zuhansz. Nem bírod elviselni, ha úgy érzed, valami visszahúz. Ilyenkor vagy változtass, vagy próbáld új fénybe helyezni a meglévő dolgokat.

Bika

Ha nem megy 100%-osan valami, amiről tudod, hogy egyébként profi vagy benne, teljesen elkeseredsz. Az is kiborít, ha összesűrűsödnek a teendők, és tudod, hogy nem leszel képes a maximumot nyújtani. Hagyj időt mindenre, és a pihenj!

Ikrek

Állandóan a boldogságot hajszolod, ha valamiben vagy valakiben csalódsz, akkor magad hibáztatod és nagyon a szívedre veszed. Vágj bele új kihívásokba, ismerj meg új embereket, és szerezd vissza a boldogságba vetett hited.

Rák

Több boldog pillanatod van, mint boldogtalan, de a hűtlenség, a csapodárság téged is el tud bizonytalanítani. Ilyenkor gondold végig, hogy milyen értékes emberek vesznek körül.

Oroszlán

Ha hagyod, hogy ne a céljaid vezessenek, hanem a lustaságod, akkor könnyen ellustulhatsz és levertté válhatsz.  Koncentrálj olyan dolgokra, amiket szenvedéllyel végzel, szélesítsd a látóköröd.

Szűz

Hajlamos vagy halálra dolgozni magadat, az tesz boldoggá, ha minden feladattal sikeresen végeztél. Ám ha csak egyben is kudarcot vallasz, akkor kétségbe esel. Ne legyél ennyire kemény magaddal szemben, dicsérd meg magad többször!

Mérleg

Sok dologban találsz örömöt, de egyikhez sem ragaszkodsz. Könnyen kiégsz. Úgy érezheted, hogy nem tartozol sehová. Próbálj meg kitartani egy dolog mellett.

Skorpió

Rossz tulajdonságaid egyike, hogy hagyod, hogy mások rossz hangulata téged is lehúzzon. Ez nagyon kimerítő, és könnyű belőle nagyot zuhanni. Menj a saját fejed után!

Nyilas

Szeretsz egy jól megszokott napi rutint követni, ami ha véletlenül másképp alakul, az teljesen összezavar téged. Ha hagyod, hogy a napok kicsússzanak a kezeid közül, nagyon magadba zuhanhatsz. Mindig lebegjen előtted egy perspektíva, akkor megúszhatod a rosszkedvet.

Nincsenek megjegyzések