Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Sose gondoltad volna, hogy mi mindenre használható még a dezodor!

A dezodort elsősorban izzadásgátlásra használjuk. De ki gondolta volna, hogy ezenkívül még mennyi mindenre jó. Olvasd el, és próbáld ki ezeket a szuper trükköket!
1. Segítségével megakadályozhatod a mell alatti izzadást is

Főleg a nyári időszakban a mell alatti rész, és nagyon izzad a legtöbb ember esetében. Nem kell együtt élni ezzel a problémával, tegyél oda is egy kevés dezodort.

2. Pattanások ellen

Szakértők szerint, ha a pattanásokra dezodort kenünk, akkor sokkal hamarabb eltűnnek.

3. Megtartja a napszemüveget

Mindenkivel előfordult már, hogy a napszemüvege a legváratlanabb pillanatban esett le. Hogy ezt elkerülhesd, kend be a napszemüveget egy kevés dezodorral.

4. Simán tartja a hajat

Helyettesíthetjük a hajvasalót. Ha ne akarjuk, hogy az utcán szanaszét szálljon a hajunk, és sima, egyenes hajról álmodunk, kenjük be egy kevés dezodorral.

5. Ha túl szűk a farmer

Ha szoros a farmerünk, fújjuk be teljes egészében egy kevés dezodorral, és máris sokkal könnyebben fel tudjuk majd húzni.

6. Éjszakai izzadás ellen

nyugodtan kenjük be éjszakára is magunk dezodorral, így egészen biztosan nem fogunk izzadni, akkor sem, ha túl meleg lenne a szobában.

7. Megakadályozhatjuk a lábizzadást

A hónaljunkhoz hasonlóan, a lábunk is bekenhetjük dezodorral, így biztosan nem fog izzadni.

8. Megakadályozhatjuk a tyúkszem kialakulását

Ha egy új cipőt vásároltunk, mindenképp kenjük be a lábunk dezodorral, hogy megakadályozzuk az izzadást, a súrlódást, és a tyúkszem kialakulását.

9. Elkerülhetjük a szőrtelenítés utáni bőrirritációt

Sok nő borotvát használ a szőrtelenítéshez. Ha el akarod kerülni, hogy bőrirritációt váltson ki a borotválkozás, használ egy kevés dezodort utána.

Nincsenek megjegyzések