Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Véletlenül derült ki, hogy rákos - A magyar énekesnő drasztikusan megváltozott

Bangó Margit 2003-ban egy véletlennek köszönhetően tudta meg, hogy mellrákja van – tüdőembóliája miatt került kórházba, ahol az orvosok észrevették, hogy daganat van a mellében. A Kossuth-díjas előadóművészt többször is megműtötték, majd a kiújulás kockázatának csökkentése miatt kemoterápiás kezelésen is átesett. Mindennek köszönhetően szerencsésen legyőzte a halálos kórt, de az visszafordíthatatlanul megváltoztatta az életét.
A 66 éves énekesnő a Hot! magazinnak októberben adott interjújában árulta el, hogy milyen drasztikus változásokat eredményezett nála rákbetegsége, illetve az azt követő kemoterápia – vallomása pedig mindenkit meglepett.

- Mióta volt egy kemény kemoterápiás kezelésem, azóta a szaglóérzékem úgy felerősödött, mint egy kutyáé. Jó házi kutya vagyok - vallotta be Bangó Margit, aki azt is elmondta, hogy azonnal megérzi, ha valamilyen áru génkezelt, ugyanis betegségét és gyógyulását követően allergiás lett a vegyszerekre.


Még az orvosok is meglepődtek: így hat az egészségre az erőspaprika

Mennyit kell aludni egy nap? Korai halált is okozhat, ha valaki nem tartja be

Szabó Zsófi anyukáját összekeverték Szabó Zsófival


Nincsenek megjegyzések