Élőben üzent Szabó Zsófi azoknak, akik az esküvője miatt támadják

Szabó Zsófi a közösségi oldalán élőben válaszolt rajongói kérdéseire, sőt egy érdekes dologról is elmondta véleményét.
Az egyik rajongó nem egy szokványos kérdést tette fel Zsófinak, hanem egy sokkal komolyabb témában kérte ki a véleményét.

Szia Zsófi! Sokan támadnak a házasságoddal kapcsolatban. Hogyan éled meg ezeket a támadásokat itt a közösségi hálón keresztül?

Zsófi persze azonnal válaszolt a kérdésre.

- Figyeljetek, szerintem nem szégyen az, hogyha az ember dolgozik, pénzt keres, és aztán azt arra költi amire akarja. Tehát az, hogy mi csináltunk a lehetőségeinkhez képest egy csodálatos esküvőt, az nem csak azt jelenti, hogy meg akartuk mutatni hogy "uh, milyen menők vagyunk". Egyszerűen lehetőségünk volt egy ilyen szuper esküvőt összehozni és ezt szerintem nem kell szégyellnie az embernek vagy nem kell titkolnia. Aki dolgozik és pénzt keres, annak miért kellene eldugnia. Nyilván nem magamutogatásból, hogy na, nekünk ez is van meg az is van. Közszereplő vagyok, mindenki kiváncsi volt arra, hogy milyen lesz az esküvőm.

Zsófi az esküvőjéről a 24. percben kezd el beszélni


Zsófi azt is elmondta, hogy nyilván nem esnek jól neki a támadások, de ezt is el tudja fogadni.

- A támadások és a negatív kommentek nyilván nem esnek jól, de ez is hozzá tartozik az ismertséghez.

A csinos műsorvezető azt is elárulta a rajongóinak, hogy habár nincs közös lakásuk a férjével, már a kezdetektől fogva együtt laknak, vagy Budapesten vagy Nyíregyházán.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog