Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Fiatalon sok pronót nézett? Van egy rosszhírünk...

Folyamatosan azt látja, hogy valaki törölte a böngészési előzményeket? Egyre csak gyűlnek a ragacsos papírzsebkendők kamaszfiának a szemetesében?
Akkor ideje elbeszélgetnie vele, ugyanis egy friss tanulmány szerint azok a fiatalok, akik kamaszkorukban az átlagnál több pornót néznek, könnyebben válhatnak szexuális ragadozóvá.

A Melbourne-i Egyetem kutatói hosszas vizsgálat után jutottak erre a következtetésre, ám rögtön előálltak a megoldással is.

- A fiatalok túlságosan könnyen férnek hozzá a pornográf tartalmakhoz az interneten. Ez a legfőbb baj, de ezt sajnálatos módon lehetetlen megakadályozni. Ám ha segítenénk az iskolákban az alapos és jóval több területre kiterjedő szexuális felvilágosítást, akkor a fiatalok megtanulhatnák, hogy tisztelni kell a partnerüket, hogy egyenrangú félként bánjanak velük - mesélte a kutatás egyik vezetője, aki arról is mesélt, hogyan végezték a kutatást.
Az egyetem munkatársai 14 kamaszt kérdeztek arról, hogyan változtatta meg a viselkedésüket a pornó, emellett hat különböző pszichológust is kifaggattak az internetes felnőtt tartalom káros hatásairól.

Végül arra a következtetésre jutottak, hogy a sok pornótól erőszakos lesz a tini, sőt egyes német kutatók szerint akár még az agyuk is összemehet.

Nincsenek megjegyzések