Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Hűha! Mi történhetett? Bangó Margit pizsamában ment el otthonról

Még a családja sem tudta, mi történt vele.
Mint azt már tegnap megírtuk, nagy ünnepség volt a Bangó családban – a két dédunoka, Tinike és Vivike születésnapját ünnepelték, és a sok ajándék mellett egy kiskutya is érkezett a családba.

Jellinek Tina a két ünnepelttel és Emilióval ma reggel a Mokkában járt, ahol néhány részletet elárultak a születésnappal és kiskutyájukkal kapcsolatban.

A nagyobbik lány, Tinike elmondta, hogy tulajdonképpen azért kapták a kutyát, mert édesanyja nem szült gyereket Emilnek, de arra is fény derült, hogy nem is volt olyan egyszerű a kiskutya beszerzése.

– Eredetileg úgy volt, hogy csivavát kapna, aztán úgy volt, hogy nincs kutya – mesélte Emilio. – Aztán mama pizsamásan elindult otthonról, csak azt mondta, hogy „két órán belül itthon vagyok”… Aztán megjött és hívott, hogy segítsünk. Azt gondoltam, hogy pár ajándékot hozott, ahogy ilyenkor szokta, de mondta, hogy csak egy ajándék van. A tündéri kiskutya. Tina el is sírta magát a meglepetéstől.

Az is kiderült, hogy az új családtag Vivikénél szokott aludni, Emil intézi az etetését, és ő is altatja – zenére.

Híreinket most érdemes megosztani, hiszen a megosztóink között hetente 3x1000 forintot sorsolunk ki.  

Nincsenek megjegyzések