Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kitálalt a szerető: ilyen Harry herceg az ágyban

Bár jelenleg mindenki Harry herceg új barátnőjéről beszél, egy hamarosan megjelenő könyvben a herceg egyik egykori szeretője arról is kitálal, hogy milyen volt Harry az ágyban!
Az eddig is köztudott volt, hogy a sokáig botrányos életet élő herceg éveken át falta a nőket és gyakorlatilag minden héten mással bújt ágyba. Carrie Royale azonban visszatérő vendég volt Harry ágyában, most pedig épp egy könyvet ír a kettejük kapcsolatáról. A modellként dolgozó Royale most elárult pár részletet a tartalmából.

- Sosem volt gondja azzal, hogy kielégítse a nőket. Ennek ellenére szereti azt, ha a másik irányítja, vezeti – mondta az asszony.

– Hihetetlenül jól csókol, talán életem egyik legszexibb csókját vele éltem át. Ezen felül meg vannak a maga perverziói is, maradjunk annyiban, hogy nem finomkodik a lepedők alatt – mesélte Royale, akinek a könyve a tervek szerint jövő év elején jelenik majd meg.

Nincsenek megjegyzések