Megkönnyeztük! Csodálatos dolgot tett Rubint Réka

Réka a minap csodálatos történetet osztott meg közösségi oldalán. Mindig minden rászorulónak segít, ezért még azok is mélyen tisztelik, akik alapvetően sokszor kritizálják. Most sok-sok gyereknek csalt mosolyt az arcára. Így számolt be az esetről közösségi oldalán:
"Jòzsi bácsi hazaszállítását követően kaptam egy szívszorítò levelet: 

A kérés a következő volt: 

"... èlményt szeretnènk adni a Dankò utcai òvoda gyermekeinek ..."

Tavaly is jártam ebben az intézmènyben, akkor üdítőt, gyümölcsöt vittünk a kicsiknek. Volt olyan 4-5éves a gyerekek között, aki nem tudta kibontani a banánt, mert még soha nem evett ilyen gyümölcsöt... megindítò és elgondolkodtatò pillanatok voltak... A megkeresésre most is azonnal válaszoltam és a mai napon 40 òvodás kisgyermeknek sikerült életreszòlò élményt ajándékozni. 80 db lufival / 1-et egy kívánság kíséretében mindenki elengedett, a másik lufit megtartották/ és 47db Fővárosi Nagycirkuszba szòlò jeggyel + update péksütivel ajándékoztuk meg a kicsiket és az òvò néniket. Segíteni, adni, ott lenni és mosolyt csalni emberek szemeibe... nekem leginkább ezt jelenti a SZERETET! Néha egy kedves szò, egy ölelés, egy baráti beszèlgetés megváltoztathat mindent... Szeressétek és segítsétek egymást, mert az érdek nèlküli, önzetlen szeretet az egyik legértékesebb emberi erény!

S még mielőtt ismét megkapnám, hogy "Ezt miért nem csendben teszem?!" azért, mert ez is én vagyok és hiszem, hogy nem csak az egészségtudatos életmòd és a rendszeres mozgás, de egymás megsegítése is példaként állhat mások előtt..."

Könnyfakasztó történet!!!

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog