Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Megrázó: Caramel őszinte vallomása öccse haláláról

Molnár Ferenc "Caramel" jelenleg 34 éves és olyan sikereket ért el, amiről álmodni sem mert régen. Az énekes őszintén mesélt múltjáról, családja felbomlásáról és testvére elvesztéséről.
A hosszú sikerlistájából kiemelhetné a Megasztáros győzelmét, dalait, de ő mégis kislányát említette. A Best Magazinnak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy Szofi születése volt élete legszebb és legnagyobb élménye.

Azonban nem csak a boldog pillanatairól, hanem élete hullámvölgyeiről is szó esett, Caramel kétéves volt, mikor édesapja elhagyta őket, és később édesanyja új házasságából megszületett az öccse, aki hétévesen meghalt egy autóbalesetben. Szülei képtelenek voltak feldolgozni Imike elvesztését, és ez felemésztette a kapcsolatukat.

Az átélt tragédiák miatt tudta mindig is Caramel, hogy szeretne saját családot, sok gyereket, akiket biztonságban felnevelhet. Úgy érzi, hogy nem csak ő adja meg ezt a biztonságot gyermekének és feleségének, hanem ők is ugyanezt nyújtják neki.

Nincsenek megjegyzések