Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Rengeteget elárul rólunk a lábunk

Innentől kezdve biztos kétszer is meggondolja, ki előtt húzza le a zokniját!
Lábfejének vonásai sok mindent elárulnak Önről, így ha a környezetében lévők véletlenül profi módon jártasak a testrészek egyéniségre utaló jegyeinek ismeretében, legféltettebb jellembeni tulajdonságait is leleplezhetik.

Ahogy a szemszínünk vagy a kezünk árulkodik a lelkünkről, úgy a lábfejünk is! A következőkben bemutatott lábfej-formák alapján most még mélyebbre merülhet az önismeret tengerében.

1. A „római” láb
A római lábtulajdonosok szeretnek emberek között lenni, és általában jó a kommunikációs készségük. Főleg az üzleti életben tudnak jól érvényesülni.

2. A négyzet láb
Ha lábujjainak hossza közel megegyező, ez azt jelenti, hogy Ön szeret lassan és megfontoltan döntést hozni. Ezek szerint megbízható és praktikus.

3. A „görög” láb
Ha Önnek a második lábujja hosszabb az elsőnél, az lelkes és motivált személyiségre utal. Általában sportolók, művészek és a kreatív szakmában dolgozók rendelkeznek ilyen vonásokkal.

4. A ferde láb
Ha lábujjainak hossza ütemesen csökken a nagytól a kicsi felé, akkor mindennél többre értékeli a magánszférát. Jellemző lehet Önre a titkolózás és a hangulatingadozás.

Ez még nem minden! Kisujjának képességeiből is sok minden leszűrhető
Ha ön képtelen elválasztani a kislábujját a többitől, az azt jelenti, hogy Ön szereti a rendet, a struktúrát és jól tűri a monotonitást. Megbízható és lojális személyiség.

Ellenben, ha eltudja választani utolsó ujját a társaitól, akkor Ön az imént említettek totális ellentéte. Ez esetben Önnek folyamatos változásra van szüksége, a rutintól egyenesen frászt kap. Könnyen elunja magát, akkor azonban drasztikus váltásokra is képes.

Nincsenek megjegyzések