Kelemen Anna ismét kurv@nak áll, hogy szexpresszionista festő lehessen

Hiánypótló információkat lehet megtudni Kelemen Annáról a Bors szombati cikkéből. A bulvárlap szerint ugyanis szexoldalon bukkant fel 
Annácska, aki – eléggé érthető módon – mégis “titokzatosan fogalmaz erről”. Azt viszont már állítólag ő maga nyilatkozta, a nyarat annak szenteli, hogy élményeket gyűjtsön.

“Való igaz, az elmúlt hetekben több oldalon is regisztráltam, de nem ok nélkül. Ez a nyár az élményszerzésé. Élem az életem, és hagyom, hogy sodorjon az élet, az sem baj, ha bejárom az országot vagy Európát.

Azt sem szégyellem, a finom biszexualitás része az életemnek, volt már néhány kellemes élményem nőkkel. És nagyon remélem, lesz is még.

Amit a leginkább szeretek, az vi­szont a két nő és egy pasi felállás. (…) Többször említettem már, hogy az egyik hobbim a festés. Az élményeim reményeim szerint pedig inspirálnak majd az új ké­peim megalkotásánál.

Én vagyok a világ első szexpresszionista festőnője, azon dolgozom, hogy a képeimet akár már idén is kiállítsák, és meg lehessen tekin­teni azokat. Ehhez azonban még jó adag élményre van szükségem” – mesélte az egykori playmate, aki azt szeretné, ha úgy tisztelnék, akár egy japán gésát.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog