Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Sarka Katának köszönheti új társát Szabó Zsófi

Sarka Katának köszönheti új családtagját Szabó Zsófi és férje, Zsolt.
Az RTL Klub sztárja régóta kutyatulajdonos, Gyémántot, az agárt több mint négy éve neveli, ám az ifjú pár úgy döntött, hogy van még hely egy házi kedvenc számára. Most azonban szigorú követelmények alapján választották ki az új jövevényt.
– Gyémánt egy ideje itt él lent Nyíregyházán, családi házban, aminek nagy kertje is van. Ő azóta kinti kutya lett, Zsolti nem engedi be a lakásba, ahogyan a többi nagy kutyát sem – mondta a Vasárnapi Blikknek a színésznő, aki hirtelen Sarka Katához ugrott a sztoriban. – Voltunk Katáéknál vendégségben, ott Zsolti találkozott Tarával, egy apró, tüneményes pomerá­niai törpespiccel. Nagyon megtetszett neki, és azt mondta, hogy ő még a lakásba is bemehetne. Így esett a választás erre a fajtára – magyarázta Szabó Zsófi, aki bár először Happynek nevezte el a kutyust, mégis Picur lett. – Zsolti egysze­rűen átkeresztelte. Végül maradt Picur – mosolygott Zsófi. – Mindenki imádja a családban, és Gyémánttal is nagyon jól kijön. Egy ­ideig nem engedhettük össze őket, de már alig vártuk, hogy megismerkedjenek, és nagyon jól sült el a találkozásuk – tette hozzá.
Magabiztos eb a törpespicc

A pomerániai törpespicc Németországból származik, az egyik legdrágább fajta Magyarországon. Ez a kutyus kifejezetten társnak lett tenyésztve, jelleme szerint vidám, mozgékony, olykor termetéhez képest túl magabiztos négylábú. Ragaszkodik gazdájához, messze nem merészkedik el tőle.

Nincsenek megjegyzések