Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Tíz év után tér vissza Pély Barna

Tíz éve láttuk legutóbb tehetségkutatóban Pély Barnát, a zenész hosszú hallgatás után a Sztárban sztár+1 kicsiben tér vissza ítészként a SuperTV2 képernyőjén.
Vele indult az egyik legnépszerűbb tehetségkutató 2003-ban, három évadban vállalt zsűrizést a Megasztárban Pély Barna. A műsornak köszönhetően talált rá a szerelem, így ismerkedett meg jelenlegi párjával, Galambos Dorinával. Ezután viszont eltűnt az énekes, mintha soha köze sem lett volna a tévézéshez és a bulvárhoz. A Blikknek elárulta, miért hallgatott éveken keresztül.

– Mindig nagyon élveztem a tévészereplést, főleg az olyan műsorokat, amelyek zenével kapcsolatosak, és igazán önmagamat tudtam adni – vallotta be Barna. – Ez ma is így van. De akkor úgy éreztem, kezd az egész a fejemre nőni, őszintén szólva, szükségem volt erre a szünetre. Mindig próbálom építeni magam, de ez legtöbbször az önmagamra való koncentrálással lehetséges. Ha jobban ismerem magam, nagyobb az önkontrollom, és én azt élvezem.

A zenész azonban tízesztendőnyi kihagyás után nem tudta visszautasítani a tévécsatorna felkérését. Megtetszett neki a lehetőség és a műsor ötlete. Pély amúgy zenét oktat a Kodolányi János Főiskola dzsessztanszékén és tanárként külön kihívás lehet neki a Sztárban sztár+1 kicsi.

– Izgalmasnak tartom, hogy felnőttek és gyerekek együtt versenyeznek. Közös a cél, közös az akarat. Hogy sikerül-e nekik felépíteni egy partneri viszonyt amellett, hogy nyilván kialakul egy mentor-diák kapcsolat is. Persze ezt csak a műsorban látjuk majd meg. Ez még a jövő zenéje, de nekem zsűrizés közben biztosan ez lesz az egyik vesszőparipám – tette hozzá az énekes, aki a Blikk kérdésére elmondta, a vasárnap induló műsor mellett szólókarrierjére is koncentrál, ráadásul közeleg a B The First nevű zenekarának ötéves szülinapi koncertje.


Nincsenek megjegyzések