Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Úgy megverte áldozatát a Happy Gang sztárja, hogy lebénult az arca

Lebénult a fél arca annak a férfinak, akit a Happy Gang tagja támadott meg. Az énekes több millió forintos kártérítési perrel és – ha bebizonyosodik a vád – 2-8 évig tartó börtönbüntetéssel néz szembe.
Mint azt a Blikk elsőként megírta, Móré András – akit az ország Vitamin néven ismer a 90-es évek jónevű együtteséből, a Happy Gangből – július 20-án egy csepeli kocsmában söröskorsóval támadt Salamon Viktorra. A széttört korsó olyan mély vágásokat ejtett a lakatosként dolgozó férfi arcán, hogy az idegei is roncsolódtak. Viktor állapota nem javult, sőt! Fél arca lebénult az idegek károsodása miatt, és így a munkáját sem képes úgy ellátni, mint régen, hiszen nagy súlyokat már nem emelhet.

– Büntető- és polgári pert is indítunk Móré András ellen, aki elismerte bűnösségét. Azt vallotta egyébként, hogy nem emlékszik, hogy az ütéskor a kezében volt a korsó. Milliós kártérítést kérünk, illetve 2–8 évig tartó szabadságvesztés is várhat rá, amennyiben a súlyos testi sértés bűntette igazolást nyer a bíróságon – nyilatkozta a Blikknek a sértett ügyvédje, dr. Kiss B. Mihály. – Remélem, legalább valamilyen kártérítést kapok, mert arról már lemondtam, hogy meggyógyulok. Anyagilag is nehéz helyzetbe kerültem, mert nem tudok annyit dolgozni, mint régen – magyarázta a férfi. Elértük Vitamint is, aki most először szólalt meg az ügy kapcsán.
– Aki engem ismer, az tudja, hogy nyugodt vérmérsékletű ember vagyok, nehéz kihozni a sodromból – célzott az énekes arra, hogy a vita nem a semmiből kerekedett. Hogy a szóváltás pontosan miből is indult és miért fajult tettlegességig, azt egyelőre homály fedi, ez valószínűleg már csak a bíróságon derül ki. – Többet nem szeretnék elmondani a nyomozásnak ebben a szakaszában – tette hozzá a Happy Gang sztárja.

Több helyről kitiltották már

Móré Andrást, azaz Vitamint jól ismerik Csepelen, a környéken több kocsmában vált nem kívánatos személlyé az elmúlt évek alatt.
– Nem ez volt az első balhéja, én kitiltottam a helyről, de úgy tudom, nem az enyém az egyetlen kocsma, ahova nem mehet – mondta a Blikknek az a borozó tulajdonosa, ahol az incidens történt.

Nincsenek megjegyzések