49 évesen is bevállalná: Nicole Kidman újabb gyerekeket akar

Elképzelhető, hogy nemsokára újabb gyermekekkel bővül a 49 éves Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, Nicole Kidman családja.
Legújabb filmjében, a Lion című mozifilmben a gyönyörű színésznő örökbefogad egy hazájától elszakadt indiai kisfiút. Ennek kapcsán mesélt a színésznő jövőbeli terveiről, amik között akár az adoptáció is szóba jöhet. Ez a szerepkör nem jelent újdonságot Kidmannek, hiszen az exférjével, Tom Cruise-zal két gyermeket is örökbe fogadtak: a 23 éves Isabellát és a 21 éves Connort.

A karakterem, Sue Brierley valójában egy igazi anyatípus mintapéldánya, imádja a gyerekeket. Könnyedén tudtam azonosulni vele, hiszen hasonlóan érzek én is az örökbe fogadott gyermekeim iránt. Bármi is történik velük az életük során, mindig támogatni fogom őket - mondta a csinos színművésznő.

Emellett mostani férjétől, Keith Urbantól két biológiai gyermeke is született, a nyolc éves Sunday Rose, és az ötéves Faith. Bár most elég sok idejüket elveszik a gyerekek, nem zárják ki, hogy a jövőben adoptálnak még néhány apróságot.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog