Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A férfiak viselkedésére volt kíváncsi a magát ducinak kiadó nő

A Tinderen végzett esettanulmányt az EliteDaily egyik újságírónője.
A túlsúlyos nőknek gyakran nincs sok szerencséje a szerelemben, mert hol szexpartnernek, hogy egy-egy fétis eszközének tekintik őket a férfiak. Az EliteDaily egyik újságírónője úgy döntött, hogy a Tinderen, napjaink legnépszerűbb szexpartner keresőjén ducinak fogja kiadni magát, hogy megfigyelje a férfiak viselkedését.

A kutatás nem reprezentatív, de arra tökéletesen, hogy rávilágítson az eddig elhallgatott témára.
Mennyire vagy duci: Állandóan visszatérő kérdés, ha a férfiak érdeklődtek a duci lány iránt, aki kövérnek írta le magát. Ez egy ősrégi kérdés, hiszen amennyiben csak annyira túlsúlyos valaki, mint Kim K, akkor nagyszerű, de az már nem annyira szuper, ha inkább Rebel Wilson alkatára hasonlít.
Sok férfi azt is firtatta, hogy melyik hírességhez hasonlítaná magát a nő, de természetesen nem a belső értékeire voltak kíváncsiak a pasik. Az újságíró leszögezte, hogy egyik sztárhoz sem hasonlít, mert az ő teste egyedi. Emellett az is feltűnt neki, hogy hiába töltött fel három teljes alakos képet, a pasik továbbra is a súlyáról faggatták.
Ghosting: A duci lány esetében is előfordult, hogy beszélgettek egy pasival, akivel jókat nevettek, remekül érezték magukat de a férfi egyszerűen eltűnt. Az újságíró véleménye az, hogy teljesen megbocsátható, ha egy pasi nem rajong a hurkákért, de az nem elfogadható, ha ennek ellenére csapja a szelet a nőnek, majd hirtelen eltűnik.
Habár ezt a cikk nem említi, mégis valószínű, hogy ilyen esetben a pasinak tényleg nem tetszik a nő, vagy tetszik, de ezt nem meri felvállalni mások és önmaga előtt. A társadalmi normák sok kellemetlenséget okoznak a feleknek, ezt pedig az önbizalomra van a legrosszabb hatással.
Az arcod tökéletes: Az újságíró élményei között szerepelt az is, hogy sokan csak az arcát nevezték tökéletesnek. A nő erre mindig azt reagálta, hogy a teste többi része is tökéletes, mert meggyőződése, hogy minden testalkat úgy jó, ahogy van, így az is, ha valaki alacsony, ferde a mosolya, vagy nagy a lába. A nő szerint nem helyes figyelmen kívül hagyni a többi testrészt csak azért, mert az arca társadalmilag elfogadhatóbb, mint a teste többi része.
Szexre kellesz: A Tinderen ismerkedő duci lány gyakran találkozott azzal a jelenséggel, hogy a férfiak durván közölték vele, hogy szexelni akarnak vele. Ez annak ellenére is gyakran előfordult, hogy az adatlapján világosan leírta, hogy komoly kapcsolatot keres. A lány végül azt üzente a pasiknak, hogy tanuljanak meg végre olvasni.
Fétisek: Rendszeres, hogy a férfiak különböző fétisként kezelik a duci nőket. Az újságírótól gyakran azt kérdezték, hogy etethetik-e. Ez egy meglepően elterjedt fétis a férfiak körében, akiknek az okoz szexuális örömöt, hogy ételt adhatnak a partnerüknek, tehát pszichésen „befogadják”, mint egy finom falatot.
Az „összelapítás” is sokszor felmerült. Ez a fétis arról szólt, hogy a szexre jelentkező partner azt akarta, hogy a nő az egész testével „nyomorgassa”. Sok egyéb vágy között szerepelt a hascsapkodás és a férfi két láb közé szorítása is.
Ha ezeket a fétiseket a nő is élvezi, akkor nincs semmi probléma. Ha viszont a férfiak tárgyként, áhított fétisként kezelik a duci csajokat, akkor már vannak gondok. Az sem korrekt, hogy automatikusan dominának tekintik a túlsúlyos nőt, és azt hiszik, hogy vele csak szado-mazo szexről lehet szó. Az újságíró ezzel kapcsolatban azt írta, hogy nagyon szomorú, amikor az embert egy kíváncsisági tárgyként kezelik.
(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Nincsenek megjegyzések