Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ezt az egyszerű dolgot kend ma az arcodra, és holnap 5 évvel fiatalabban ébredsz

A drága és számos mesterséget anyagot tartalmazó kozmetikumok helyett sokan előnyben részesítik a természetes megoldásokat, melyek gyakran nemcsak olcsóbbak, de a hatásuk is nagyszerű. A ránctalanító krémekben található számos hatóanyag például jelen van többféle zöldségben és gyümölcsben, melyekből akár öregedésgátló, házi pakolást is készíthetsz. Ezek használatához mindig először gondosan tisztítsd meg minden sminktől és szennyeződéstől az arcodat langyos vízzel, majd alkalmazd őket a leírtaknak megfelelően. Mutatjuk, mivel és hogyan tarthatod távol sokáig a ráncokat!
A likopinben gazdag paradicsom hámlasztó, pórusösszehúzó hatással bír, így alkalmazásával feszesítheted a bőrt, sőt, az elhalt hámsejtek eltávolításával a ráncok is kevésbé lesznek feltűnőek. A pakolást kétféleképpen is készítheted: vagy fektesd a karikákat az arcodra, vagy vágd félbe, magozd ki, és nyomd ki a héjából a paradicsomot, melyet összetörve arcra kenhető pürét kapsz. 15 perc alatt kifejti hatását, aztán lemoshatod, és a héten még egyszer alkalmazhatod. Ha lehetséges, válassz bioparadicsomot.
Az avokádó omega-3 zsírsavai és vitaminjai egyaránt segítenek a bőrödnek megújulni, így az ragyogóbb, simább lesz. Ha pakolást szeretnél készíteni az egzotikus gyümölcsből, válassz igazán érett példányt, melyet könnyen ki tudsz kanalazni a héjából. Ezt törd össze villával, és ha túl sűrű, keverj bele egy evőkanál joghurtot is. Az arcodra vékony rétegben felvitt pakolás 20 perc alatt hat, a kezelést pedig akár heti kétszer is ismételheted.
A tejföl nemcsak vitaminokban gazdag, de jól hidratálja is a bőrt, így használata után az napokig selymes és kisimult lesz. A pakoláshoz mindig válassz magas minőségű, tartósítószer-mentes tejfölt, melyet vékonyan kenj az arcodra, és hagyd 20 percig hatni. Ezt követően mosd le, majd szükség esetén ismételd később a kezelést.


Nincsenek megjegyzések