Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ezt ki kell próbálnia: Praktikus és ingyenesen letölthető évrendező

Keressünk egy csendes helyet, kapcsoljuk ki a mobiltelefonunkat, és zárjuk le 2016-ot. Tartsunk egy szusszanásnyi szünetet és aztán tervezzük meg 2017-et... Az egészhez pedig hívjuk segítségül a húsz oldalas YearCompass évrendező füzetet.
A YearCompass mozgalom célja, hogy segítsen az óév végén ránézni az életünkre, majd valódi, elérhető célokat kitűzni az újévre – magyarázza Békéssy László, a YearCompass mögötti önkéntes csapat egyik vezetője.

Lezárás és tervezés

A mozgalom weboldaláról ingyenesen letölthető füzet húsz oldalnyi kérdést és feladatot tartalmaz, amelyek a pszichológia és az önismereti csoportok gyakorlatából építkezve vezetnek végig a lezárás és tervezés folyamatán.
Közhely, de igaz, hogy a múlt lezárása elengedhetetlen ahhoz, hogy továbblépjünk. Amíg ezt nem tesszük meg, csak cipeljük tovább magunkban évről-évre a múltbeli eseményeket és az ehhez kapcsolódó – sokszor negatív – érzelmeket is. Ahhoz, hogy a következő évben ne ezek legyenek a mantráink, érdemes időt szánni magunkra, a tavalyi év lezárására – teszi hozzá Gégöl Júlia pszichológus.
Töretlen siker 2013 óta

2013-ban 50 000-en töltötték le az első füzetünket, tavaly több, mint 200 000-en, a világ minden tájáról, a füzet ugyanis 19 nyelven érhető el. Közülük többen önkéntesként is részt vesznek a munkánkban, segítenek a fordításban, vagy éppen a külföldi közösségi oldalaink szerkesztésében. A füzet csak az első lépés, a távlati célunk, hogy létrejöjjön egy nemzetközi közösség, ahol az emberek szeretnék fejleszteni saját magukat, segíteni egymást, és közben talán egy picit jobb hellyé tenni a világot – meséli Freisinger Ádám az egyik alapító.

Elegáns kiadás
Idén először az évrendező egy különleges verziójához is hozzájuthatunk, ez azonban már nem ingyenes. Az elegáns kiadás, a füzetet tartalmazza, de olyan papíron amelyet öröm tapintani, egy ceruzát is találunk ráadásul mellette, és az egészet egy karton borításban találjuk, hogy időtálló legyen, és néhány év elteltével is vissza tudjuk nézni az emlékeinket.

Nincsenek megjegyzések