Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Íme 3 egyszerű tipp, hogy jobban érezzük magunkat

Ahogy közelednek az ünnepek, egyre nagyobb a nyomás rajtunk: a munkahelyi feladatok és az otthoni teendők miatt. Most olyan egyszerű tippeket ajánlunk, amelyektől jobban érezzük majd magunkat a bőrünkben, így könnyebben legyőzzük az akadályokat és jókedvűen készülhetünk az ünnepre.
1. Tervezzünk!

Ahhoz, hogy elérjük a céljainkat, gondos tervre lesz szükségünk. A szakemberek ezeket a lépéseket tanácsolják: írjuk le a célokat, mondjuk el a barátainknak, készítsünk időbeosztást, osszuk fel részfeladatokra, jutalmazzuk meg magunkat a részsikerek után, és mindig tartsuk szem előtt, hogy milyen előnyökkel jár az, ha célba érünk.

2. Írjunk naplót!

Ahelyett, hogy állandóan az ismerőseinknek panaszkodunk gondjainkról-bajainkról, inkább vessünk naplót. Azok az emberek, akik naponta rászánnak néhány percet gondolataik rendezésére, figyelemre méltó fejlődést tapasztalnak érzelmi és fizikai jólétük területén is.

3. Segítenek a növények!
Nemcsak megnyugtat bennünket, hanem az agymunkát is serkenti, ha zöld szín veszi körül bennünket. Kutatások igazolják, hogy az irodai környezetben elhelyezett növények hatására sokkal kretívabbak lehetünk.

Nincsenek megjegyzések