Kisfiukkal utazgatnak karácsonykor Csobot Adélék

Hazai sikerek ide vagy oda, nem tettek le arról, hogy Németországban folytassák az életüket. Már azt is tudják, mikor költöznek.
Benne van a drukk minden vasárnap Csobot Adélban, amikor elfoglalja helyét a Sztárban sztár+1 kicsi zsűrijében. Hét hónapos kisfiát a legjobb kezekben tudja, a műsor miatt izgul.

– Álomszerű, hogy ott ülhetek, óriási megtiszteltetés – mondja lelkesen Adél, aki vasárnap fél három körül érkezik a stúdióba. – Míg készülődünk, ráhangolódunk az estére. Imádom a csapatot, akikkel együtt dolgozom. A kisfiamra olyankor az édesanyám vigyáz, aki élvezi, hogy szükség van rá. Nátán néha ébren vár, míg hazaérek. Már olyan nagyfiú.

Adél az első pillanattól könnyedén vette az anyasággal járó akadályokat. Kicsit sem panaszkodott soha, a kisfia boldog, kiegyensúlyozott baba. Szerencsés kismama.

– Nem tudom, hogy ez szerencse kérdése-e. Sokat számít, hogyan reagálsz, hogyan éled meg a problémákat. Kiegyensúlyozott életet élünk, szerintem ezt tükrözi vissza a gyermekünk.

Természetesen már készülnek Nátán első karácsonyára, ami né­mileg rendhagyó lesz.

– Karácsonykor külföldre utazunk – árulja el Adél, aki már jó ideje csinosítgatja, díszíti az otthonukat, mivel rajong az ünnep hangulatáért. – Karácsonyi lázban égek, mindig nagyon várom. Sütnöm, főznöm nem kell, mert el­utazunk Németországba és Ro­mániába, de segíteni azért fogok. Nem repülünk, autóval megyünk, de nekünk ez nem fárasztó, meg sem kottyan. Ebben is az számít, hogyan állsz hozzá. Mi oda haza megyünk, ott élnek a szüleink, akik nekünk a legfontosabbak. Nátán még nagyon picike, miatta mégis megpróbáljuk a legtöbbet kihozni az ünnepből. De annál fontosabb nincs, mint hogy együtt van a család.

Ha már utazás, Adél és párja, Istenes Bence korábban azt nyilatkozta: januárban költöznek Né­metországba. Ez lehetetlen, hiszen a Sztárban sztár+1 kicsi februárban fejezôdik be.

– Ezért is nem mondtuk, hogy januárban. Azt érthették félre, hogy jövőre, ami nem a januárt jelenti. Majd csak tavasszal költözünk. De semmit sem szeretnénk felégetni magunk mögött, folyamatosan szeretnénk hazajönni.

Mi van akkor, ha lesz még egy vagy több évad a Sztárban sztár+1 kicsiből, és újra felkérik zsűrizni?

– Nagy szeretettel és örömmel fogadnám. De könyörgöm, még csak a harmadik adásnál tartunk! Ezen nem gondolkodtam – nevette el magát Adél.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog