Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Légiutas-kísérők meséltek a sztárokról, akikkel utazás közben találkoztak

Nem minden híresség rendelkezik magánrepülőgéppel és jó modorral.A sztárokról azt feltételezzük, hogy van elég pénzük ahhoz, hogy vegyenek egy magánrepülőt, amivel bejárhatják a világot, ám éppen ezért érhet meglepetésként, ha felszállunk egy járatra, amelyen összefutunk valamelyik hírességgel.
A légiutas-kísérőknek többször volt már része ilyen élményben.Most ezekről meséltek néhányan.

Az egyik stewardess például Arnold Schwarzeneggerrel találkozott:

„Az egyik éjszaka Chicagóba repültünk, amikor Arnold Schwarzenegger fel és alá sétált a repülőgépen.Éppen akkoriban jelent meg róla egy kép a Time magazinban.A fotón beolajozott testtel, dagadó izmokkal pózolt.Azt mondtam neki, hogy ruhában sokkal kisebbnek tűnik a képhez képes.Erre ő azt felelte, hogy látnom kellene a legnagyobb izmát.Faképnél hagytam.”

Egy másik légiutas-kísérő egyszer az Aerosmith-szel utazott.Elmondása szerint a együttes jól érezte magát a járaton, sokat nevettek.A hölgy azt is elárulta, hogy Steve nyelve tényleg olyan hatalmas, hogy talán még soha nem látott annál nagyobbat.

Akadt, aki megijedt egy együttestől:

„Sydneyből Los Angelesbe repültünk, amikor a járaton ott volt Gene Simmons és a Kiss együttes.Nagy késésben volt.Paul Stanley a családjáról mutogatott képeket, miközben Gene Simmons a legfiatalabb, pihenőre induló kolléganőnk után ment a gép végébe.A lány nagyon megijedt, amikor hátranézett.”Akadt, aki ennél is messzebbre ment, ugyanis Garfunkel a Simon and Garfunkelből egy napközbeni járaton utazott a barátnőjével, akivel a mosdót vették igénybe.Amikor a páros kijött, akkor a többi utas éljenezve fogadta őket, mire Garfunkel fogott egy üveg sört, amit felrázott és szétfröcskölt a gépen.

Ez még talán megbocsátható, nem úgy, mint az az eset, amelyben Nicolas Cage egy stewardess szeme láttára lerohant a repülőről, majd a falnak lökött egy nőt, és úgy ment tovább, mintha mi sem történt volna.Nem csoda, hogy ezek után nagy bunkónk bélyegezték a sztárt.

Szerencsére előfordulnak kedves történetek is.Az egyik légiutas-kísérő arról mesélt, hogy Frank Sinatra Jr.és egy ötvenfős baptista kórus rájött, hogy van egy szintetizátor a gépen.A csapat vallásos dalokkal szórakoztatta a többi utast, akik csatlakoztak a műsorhoz.

Egy másik történetben arról mesélt a stewardess, hogy Jacqueline Bisset, a gyönyörű francia színésznő elaludt a gépen, amiről mindenkit leszállítottak, mert túl sokat késett.A pilóta azt mondta, hogy azért maradhat a helyén a sztár, hogy nézhesse.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Nincsenek megjegyzések