Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Létezik barátság két nő között?

Ha történik valami érdekes, netán fárasztó, boldog, vagy szomorú, akkor biztosak lehetünk benne, hogy egy barát mellettünk áll, és minden élethelyzetben számíthatunk rá. Azonban örökös dilemma, hogy a nők között létezik-e igaz barátság. Most kiderül!
A változások hoznak közelebb egymáshoz!

A barátságnak négy fajtája létezik: a hősies, az intim, a szellemi és a játékos. Viszont egy igazi kapcsolat mind a négyet egyesíti.

Előfordulhat, hogy az élet messzire sodor egymástól két barátot, például a nők esetében a házasság és a gyermekvállalás olyan változást, szellemi, lelki, fizikai próbatételt jelent, amelyben egy hasonló élethelyzeteket meg nem tapasztalt barát nem minden esetben tud megértő társ lenni - írja az igenelet.hu. Mégis sokszor pont ezek a nagy változást hozó események hoznak még közelebb, még szorosabb kapcsolatba nőket egymással, hiszen olyan valóságot élnek át, amely csak és kizárólag női kiváltság.
A nők sokkal nagyobb arányban támogatják egymást, mint a férfiak. Az is igaz a hölgyekre, hogy léteznek gyerekkori és már felnőtt korhoz kötődő barátságok, amelyek erőssége és tartóssága egyénenként változó, de általában megpróbáljuk megtartani a kapcsolatainkat.

Nincsenek megjegyzések