Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mindent ledobott magáról Emily Ratajkowszki különleges képeslapjain

Igazi szexis meglepetést tartogatott az őt kedvelőknek a modell.
Mint azt eddig is tudtuk, Emily Ratajkowszki modell szó szerint a testével tör az élre. Azzal a testtel, amelyet bizony nem takargat, és amelyről szinte napi rendszerességgel közöl fotókat. Tulajdonképpen olyan, mintha Ratajkowszki kisasszony tudatosan építette volna a meztelenségig tartó “karriert” ugyanis hónapról hónapra egyre több mindent mutatott meg magából. Vagy legalábbis sejtette csábos vonalait. Egészen addig, amíg nem maradt más hátra, mint a meztelen valóság. Azaz a teljes kitárulkozás.

Emily különleges házi készítésű karácsonyi képeslapokkal örvendeztette meg rajongóit (vélhetően egyet sem küldött el a családjának): a lapokon anyaszült meztelenül látható, na jó, kis kitakarással. Az egyiken (lásd fent) virágos mintázatú, zöldes árnyalatú selyemstólák kapnak helyet, míg mellette Emily teste tűnik fel, kis hiányossággal ugyan (a feje valahogy lemaradt), de az érdeklődő rajongók számára nyilvánvalóan ez sem von le semmit a meglepetés felmérhetetlen értékéből. Nincs más hátra, mint levonni a következtetést: Ratajkowszki jött, látott, vetkőzött – a kérdés már csak az, vajon milyen érdekességgel képes még magára vonni a figyelmet, most hogy látszólag már mindenen túljutott…

Nincsenek megjegyzések