Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Öt módszer a folyamatos méregtelenítéshez

Becslések szerint ma körülbelül 80.000 vegyi anyag létezik, melyből évente több millió tonnát használnak fel az élelmiszer- és termékgyártáshoz vagy bocsátanak a levegőbe és vizekbe. 
A mi kezünkben van a döntés, hogy mennyi méreganyagnak tesszük ki szervezetünket.

A folyamatos méregtelenítés öt módja

1. Együnk organikus, bio élelmiszereket. Kerüljük a növényvédő és gyomirtó szerekkel átitatott növényeket, a kémiai adalékanyagokkal teli feldolgozott élelmiszereket, illetve a hormonkezelt haszonállatokat.

Igyunk tisztított vagy ásványvizet. Hagyjunk fel a mérgező mosószerek, szappanok, légfrissítők használatával és szerezzünk be természetes, biztonságos háztartási termékeket. Ugyanez vonatkozik a kozmetikumokra és dezodorokra.

Kerüljük a műszálas ruházatot és a mérgező festékkel kezelt anyagokat, amik többnyire a kevésbé szigorú kémiai irányelvekkel bíró ázsiai térségből származik.
                                        
Ha megengedhetjük magunknak, szabaduljunk meg az amalgámtömésektől, hiszen rágás közben higanygőzöket lélegzünk be, ha van amalgám fogtömésünk.

2. Adjunk koriandert turmixainkhoz, vagy használjuk minél több étel ízesítésére. Nem csupán jó ízű, hanem eltávolítja a higanyt és egyéb nehézfémet a szervezetből. A koriandert kombinálhatjuk tiszta klorofillal cseppek vagy por formájában. A koriander és klorofill együttesen nagyfokú méregtelenítést biztosít.

3. A máj olyan, mint az autó olajszűrője. Összegyűjti a vérből a méreganyagokat, salakot és a metabolikus hulladékot. Nem tudjuk lecserélni májunkat, de segíthetünk a tisztán tartásában és folyamatos erősítésében. 

A máj méregtelenítésére leggyakrabban használt gyógynövények a pitypang és a máriatövis. Mindkettő kicsit máshogy fejti ki hatását a tisztítást és megerősítést illetőleg. Vannak olyan termékek, melyek tartalmazzák mindkét növényt és vannak ayurvédikus és kínai gyógynövények, amelyek szintén ellátják mindkét feladatot. Ezek mindegyike szedhető napi rendszerességgel, hosszú időn át.

4. A zeolit ásványi anyagok, melyek képesek kelátkötést képezni nehézfémekkel. A kelátkötés semlegesíti a toxinokat és kitessékeli őket a szervezetből. Számos termék áll rendelkezésre és minden kis üvegcse legalább egy hónapig kitart. Néhányan fulvosav (nem összetévesztendő a folsavval) oldattal használják, amitől még hatékonyabbá válik.

5. Napi legalább másfél liter tiszta víz elkortyolgatása feltétlenül ajánlott.

Nincsenek megjegyzések