Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Dús ajkakat szeretne? Most eláruljuk, milyen színű rúzzsal kenje a száját

Általában egyik nő sem elégedett az adottságaival. Kerekebb fenékre, nagy mellekre és dús ajkakra vágyunk. Az utóbbihoz pedig tudunk is egy kis segítséget nyújtani.
Ha vékonyabb ajkakkal rendelkezünk akkor tudnunk kell, hogy a különböző rikító rúzsokat biztos, hogy nem nekünk találták ki. Próbáljuk ki inkább a természetes, nude árnyalatokat, ha pedig mindenképp valami feltűnőbbet szeretnénk, enyhén csillogó, halvány eperszínt használjunk.

Most eláruljuk, melyek azok a színek, amiket jobb elkerülni!

Élénk piros, pink

Persze, most óriási divat az élénk piros és a pink, de ha nem áll jól, nem kell erőltetnünk. A dús ajkakon mutat igazán vadítóan, hiszen ellenkező esetben optikailag még vékonyabbá teszi őket - írja a retikul.hu.

Narancssárga

Ha dús ajkakkal születtünk akkor is mondjunk le róla, mivel nincs olyan alkalom, amikor ez a szín jól mutathat rajtunk.

Mélyvörös, bordó

Igaz, hogy tökéletesen kiemelik a hófehér fogsorunkat. Emellett sajnos az is igaz, hogy a sötét színek még jobban vékonyítanak. Kerüljük őket!

Lila

A lila csak keveseknek áll jól és az arcberendezés, valamint az illető színei is befolyásolják ezt, de a keskeny ajkakhoz általában nem passzol.

Az alábbi videó segítség lehet abban, hogyan készítsünk tökéletesen dús ajkakat!

Nincsenek megjegyzések