Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Sarka Kata meglepő részleteket árult el házassági szerződésükről

Hajdú Péter beadta a válópert, Sarka pedig már értesült is az eljárásról. Míg korábban Kata kérte házasságuk felbontását, most mégis a producer-showman lépett. De vajon mi lesz a közös vagyonnal?
Hajdú a Borsnak elárulta, közös megegyezéssel szeretnének túl lenni a válási procedúrán, ebben az esetben pedig az anyagiakat tekintve komprosszimot kell kötniük.

- A vagyon elosztásáról a házassági szerződésünk rendelkezik, ami tisztán rögzíti, kinek mi jár – mondta Hajdú, ami azért furcsa, mert még korábban azt nyilatkozta a házaspár, hogy széttépték a szerződést, mondván, úgysem lesz rá szükség. – Az még mindig érvényben van! – jelentette ki a tévés.

Katát is megkérdezte a Bors erről a szerződéses ügyről, aki azt mondta, az a megállapodás a mostani helyzetre nem irányadó.

- A házasságkötésünkkor a birtokomban lévő lakás és autó, és Peti akkori lakása, autója és cége van benne. Ezek közül már egyik sincs meg. Mindent, amink van, azt azóta szereztük, a házat, a nyaralót és egyebeket is. Ez mind közös szerzeménynek számít - mondta Sarka.

Forrás

Nincsenek megjegyzések