Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Bekövetkezett! Rettenetes hírt közölt Vilmos és Katalin

Rajongóik összeomlottak.
Nemrég még arról írtak a lapok, hogy Katalin harmadik gyermekével várandós, most pedig egész másról szólnak a hírek. A legfrissebb információk szerint ugyanis nemhogy nem állapotos Katalin, hanem többé már nem is lesz – a királyi pár ugyanis rajongóik nagy csalódására lemondott a harmadik babáról.

Katalin állítólag azért nem szeretne még egy gyereket, mert Vilmos rengeteget van távol és ezért alig tölt időt a Györggyel és Charlotte hercegnővel – írja a Cosmopolitan. Katalin nem titkolja, hogy boldogtalan és szeretné, ha gyermekei apja sokkal több időt töltene velük. Nemrég egy rendezvényen beszélt arról, mennyire magányos tud lenni néha az anyaság.

Ugyanakkor egyes források szerint ennél is nagyobb a baj: a hercegné annyira el van keseredve, hogy titokban különböző szülői-blogokon kér tanácsokat, gyermekneveléssel és házassággal kapcsolatban. Sőt, állítólag már arra is rá akarta venni Vilmost, hogy vegyenek részt párterápián.

Nincsenek megjegyzések