Bódi Sylviért megőrülnek a szexi valóságshow forgatásán - jópofa történetet mesélt

Bódi Sylvi teljesen új szerepben mutatkozik be, ugyanis műsorvezetőként kell bizonyítania a kamera előtt a Viasat3 hamarosan induló párkereső realityműsorában.
Mi volt az első reakciód, amikor felkértek az Exek az édenben házigazdájának szerepére?

– Amikor megtudtam, hogy Balin forgatják a műsort, akkor már nem is volt kérdés, hogy elvállalom. Komolyra fordítva a szót, először nagyon meglepődtem, hogy pont én, hiszen sosem vezettem műsort. Aztán örültem, de meg is ijedtem, ez nagy kihívás, ugyanis itt nekem kell vinnem, irányítanom mindent, erre még nem volt példa az életemben.

Ha jól tudom, nemcsak a reality résztvevőinek van része udvarlásban, hanem önnek is, egy helyi fiatal szeretett volna a közelébe kerülni.

– Jaj, ez egy nagyon vicces történet. Én megkívántam a kókuszlevet, ezért megkértem egy helyi, huszonöt év körüli fiút, hogy vágjon fel egy kókuszdiót. Az első pillanatban láttam, hogy oda van értem. Teljesen zavarba jött, a szíve majd kiugrott a helyéről, mondta is, hogy tegyem oda a kezem, nézzem meg, és így is volt. Annyira nézett, hogy attól féltem, lecsapja a saját kezét. Ez tetszett, mert őszinte reakció volt. A mai férfiak már kemények, érzelemmentesek, nagy macsók, én pedig azt nem szeretem.

Mivel telnek a napjai a műsorvezetés mellett?

– A felvételek sok időt vesznek el, de ügyelek arra, hogy magammal is foglalkozzam. Az életem része a sport, a szörf, azt ki nem hagynám. Minden reggel kimegyek, és élvezem a hullámokat. Ezen felül pedig ügyelek arra, hogy minden percet hasznosan, boldogan töltsek - írja a Blikk.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog