Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Drámai a helyzete. Ettől retteg a TV2 sztárja

Komoly, igen nehéz döntést hozott a kétgyermekes édesanya.
Fésűs Nelly óriási lehetőséget kapott, és bár hezitált, férje, Lajos rögtön támogatta abban, hogy vállalja el. Nelli a hétvégén repülőre száll, és az is lehet, hogy több mint egy hónapig távol lesz családjától, a TV2 új műsorával, az Ázsia Express-szel utazik a világ túlfelére. - írja a Bors.

– Amikor kaptam felkérést, Lajos rögtön támogatott abban, hogy vállaljam el. Mondta, csináljam, ő majd vigyáz a gyerekekre. Anyukám pedig addig hozzánk költözik – árulta el a Borsnak Nelly, aki elárulta, nehéz lesz a családja nélkül.

„Lajossal a kapcsolatunk eddigi hét éve alatt három-négy nap volt a leghosszabb idő, amit külön töltöttünk. Csengétől sem voltam még távol egy hétnél tovább. Ők együtt lesznek, nekik könnyebb. Elzának már próbálom beadagolni a helyzetet. Abban reménykedem, nem alakult még ki annyira az időérzéke. Szerintem nem fogja fel a helyzetet. Az is előfordulhat, hogy meg sem ismer, mire hazajövök." - mondta aggódva.

Nincsenek megjegyzések