Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Drámai vallomás! Mindent kitálalt Sarka Kata: Neki nem a méret a lényeg!

A Magyarország szépe tulajdonosa szerint a természetesség és az intelligencia számít igazán.
Nem kis visszhangot váltott ki a napokban, amikor Sarka Kata közösségi oldalán egy igen látványos fotót posztolt. A képet Kata gömbölyded formái uralták, a modellből lett üzletasszonyt most mégsem a saját külsejéről faggattuk. A Magyarország szépe tulajdonosától azt szerettük volna megtudni, hogy a szépségversenyen milyen mellek a nyerők.

– Azt gondolom, hogy mellek tekintetében nem lehet trendekről beszélni. Van, akinek a ki­sebb, másnak a nagyobb mell nyeri el a tetszését – magyarázta Kata. – A szépségverseny esetében nem csak a külsőségeket nézzük, nagyon fontos az intelligencia, a sokoldalúság és a nyelvtudás. Nemzetközi tekintet­ben ez nélkülözhetetlen. A Ma­gyarország szépe Miss World Hungary esetében is figyelembe kell venni a nemzetközi szabályrendszert, trendeket és elvárásokat. Az utóbbi években az egyik fő szempont a természetesség. Ez nem azt jelenti, hogy kizáró ok, ha valakinek szilikonmelle van, hisz az is lehet természetes.

A profi szépségszakértőkből álló zsűri nyilván kiszúrja, kinek igazi a keble, kinek nem. Kata szerint azonban ez nem befolyásolja a döntést.

– A verseny szabályzatában nem szerepel olyan kitétel, ami tiltaná a plasztikai beavatkozást. Állt már dobogón olyan lány, akin végeztek szépészeti műtétet – árulta el Kata. – A lényeg, hogy természetes és határozott le­gyen a jelentkező. Ehhez fontos a fehérnemű- és a bikiniválasztás is. Sok lány rossz döntést hoz ilyenkor, és látszik rajtuk, hogy rosszul érzik magukat a kifutón. Olyan versenyzôket keresünk a válogatás során, akik igazi egyéniségek és a nemzetközi megméretésen is megállják a helyüket, amihez a határozottság is elengedhetetlen.

A kirívó domborulaton akad meg a szem

Annyi mindenben gondolkodnak másként a magyarok, vajon kebeltémában különbözik a mellek hazai megítélése a nemzetközitől?

– Nem hiszem, hogy lenne különbség – véli Kata. – Általában a kirívó eseteken akad meg az ember szeme, itthon és külföldön egy­aránt. Ha valaki változtatni szeretne a külsején, attól még nem esik más megítélés alá.

Forrás: borsonline.hu

Nincsenek megjegyzések