Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Először szólalt meg hazatérése óta Tahi Tóth László: "Gyógyultnak érzem magam"

Először szólalt meg Tahi Tóth László, amióta két hónap kórházi kezelés és egy súlyos műtét után múlt hét végén ismét hazatérhetett. A színművészt telefonon értük el.
– Gyógyultnak érzem magam – jelentette ki határozottan a Vasárnapi Blikknek Tahi Tóth László, akinek már a hangjából is érződött, hogy sokkal jobban van. A színésznek elmondása szerint most nincsenek panaszai, fájdalmat sem érez.

– Boldog vagyok – mondta a színművész, aki már házából is kimerészkedett, sőt a minap együtt ment feleségével a bevásárlókörútra. Sokan nem is hittek a szemüknek, amikor egy budai bevásárlóközpontban megpillantották a művészt, ahogy pultról pultra járva válogatott a friss áruk között. Többen meg is szólították, hogy jó egészséget kívánjanak neki.

– Jólesett az emberek szeretete, ahogy fogadtak, igen aranyosak voltak hozzánk – mondta lapunknak a színművész, akinek gyógyulását a barátok támogatása is segíti.

– Rengeteg ismerőssel is összefutottam, sőt egy kolleganővel is, Szegedi Erikával, akivel az egészségemen túl a szakmáról is beszélgettünk. Nagy meglepetésemre a teniszpartneremmel és feleségével is találkoztam, akik annyira meglepődtek a látványomon, hogy már vitorlázni hívtak a Balatonra, de az még odébb van egy kicsit – tette hozzá a színész.

Tahi Tóthot több hét lábadozás után vihette haza felesége, ahol ő maga ápolja tovább. Speciális étrenden tartja, amely sok gyümölcsöt és zöldséget tartalmaz. Ez is kell ahhoz, hogy újra megerősödjön a színész szervezete. Tahi Tóthnak egyébként már az első otthon töltött napjaiban is rögtön a színpad körül jártak a gondolatai, Eszenyi Enikővel, a Vígszínház igazgatójával telefonon beszélt. Természetesen még nem a visszatérésről. Habár a Vígszínház honlapján több darabnál is fel van tüntetve a neve, ezeket a szerepeit a váltótársak viszik.

– Tisztelt és szeretett művészünk, Tahi Tóth László jelenleg otthonában lábadozik, visszatéréséről mindenkit időben értesítünk. Nagy szeretettel várjuk vissza közénk! – tudtuk meg a teátrum sajtófőnökétől.

A színpadon lett rosszul

A színész január 21-én, a Hattyúdal a Republic együttessel című kétrészes, zenés komédia előadásán lett rosszul. Fájdalmai ellenére végigjátszotta az előadást, majd a József Attila Színház ügyeletes orvosa vizsgálta meg, az ő javaslatára értesítették a mentőket. Azonnal a sürgősségire szállították, néhány nappal később pedig az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe került.

Nincsenek megjegyzések