Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ezt sokan nem gondolták róla: Ezt csinálja Kelemen Anna a pasijával

Ezzel töltik az estéket...
Új szintre lépett Kelemen Anna kapcsolata szerelmével: újabban órákon át sakkozással ütik el az időt. Az egykori nyuszilány állítja: a játékon keresztül még jobban megismerik egymást, és ezt nagyon élvezi.

"Nem tudtam, hogy ennyire szeretek sakkozni, pedig még az apukám tanított meg gyermekkoromban a játékra. Annak idején rendszeres közös programunk volt, aztán ahogy kamasz lettem, más lett az érdeklődési köröm. Akárkivel nem ülnék le sakkozni, csak azzal, akire kíváncsi vagyok" – mondta Anna a Borsnak, akit motivál, hogy végre neki is van egy olyan partnere, akivel érdemes leülni a kockás tábla mellé.

"Imádunk sakkozni. De azért ezt nem úgy kell elképzelni, hogy minden este sakkozással ütjük el az időt. Csomó más dolgot is csinálunk. Leginkább a téli hosszú estéken volt nálunk nagyon jellemző program, mert ez az egyik kedvenc időtöltésünk. Épp ezért ha le­ülünk játszani, akkor azt mi nagyon komolyan is vesszük. Csak megfontolt lépéseket teszünk" – mesélte Anna, akinek meggyőződése, hogy így még közelebb kerül a párjához.

"Egymással szemben ülünk, ugye, és ilyenkor olyanokat nézek, hogy a másik hova néz. Mondjuk ha le akarom ütni a bástyáját, akkor azt vajon kiszúrja-e, vagy két lépéssel előttem jár? Ez taktikai játék, a másik gondolkodásáról így lehet a legtöbbet megtudni. Ez is egy ismerkedési mód. Mi már egy éve együtt vagyunk, de még mindig nagyon izgalmas. Úgyhogy nálunk egy sakkmenet is legalább 40–50 percig szokott tartani. Aztán revansot kér hol az egyik, hol a másik. Egyelőre még én állok rosszabbul" – vallotta be.

Forrás: Borsonline

Nincsenek megjegyzések