Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Itt az igazság: Ezzel csábította el Kamilla Károly herceget...

Így érte el, hogy Károly beleszeressen.
Hamarosan megjelenik egy életrajzi kötet, amely Károly herceg magánéletéről szól. Ebből kiderül, hogy Károly második felesége előkelő családba született, gyermekkora szinte tökéletes volt. Mindenki elkényeztette. Diana hercegnő azonban sokat szenvedett már kisgyermekként is. Camilla Shand rajongott a pónikért és a lovaglásért, a szabadidejében pedig rókavadászatokra járt. Akkoriban a magas rangú családok lánygyermekeit nem volt szokás különösebben taníttatni, így Kamilla műveltsége kissé hiányos - írja a Femcafe.

Kamilla hercegné és Károly herceg 1970-ben, egy lovaspóló meccsen találkoztak. Károlyt már akkor lenyűgözte Kamilla csípős humora, barátságossága, nyíltsága, gondoskodó természete. Nem sokkal később összejöttek, a herceg házasságot tervezett. A királynő nem tartotta elég jónak Kamillát, így rábírta fiát a szakításra, aki bevonult katonának. Kamilla közben férjhez ment. Soha nem tudtak elszakadni egymástól, Károly lett Kamilla fiának keresztapja, barátokként tartották a kapcsolatot. Mindig érezték, hogy őket egymásnak teremtették, hamarosan szeretőkké váltak.

Károly herceg nagyon félénk természetű vot fiatalon, aki nehezen oldódott, így nem csoda, hogy a cserfes, szőke nő azonnal levette a lábáról. Házasságukra azonban csak 2005-ben került sor.

Nincsenek megjegyzések