Kiderült: egy chilei nőt szeretett Károly herceg

Féltve őrzött titokról lebbentette fel a fátylat egy új királyi bibliográfia, amely Károly herceg szerelmi életével is foglalkozik.
Kiderül például belőle, hogy a brit trónörökös első szerelme egyáltalán nem jelenlegi felesége, Camilla volt, hanem egy chilei légiutaskísérő, akivel 1969-ben találkozott egy partin.

Lucia Santa Cruz hat évvel idősebb a hercegnél, de rögtön egymásra találtak. Komolyabb kapcsolat azonban végül nem alakulhatott ki közöttük, hiszen Lucia hithű római katolikus volt, így sosem vehette volna őt feleségül Károly. Az évek során azonban a szerelem barátsággá szelidült, sőt a nő mutatta be Camillát Károlynak. Camilla a húszas éveiben nagyon is kelendőnek számított, sokan pályáztak a kezére, de különösen a katonatiszt Andrew Parker Bowlest vonzotta.

1972 nyarán kapcsolódott be a történetbe Károly herceg, amikor Parker Bowles fél évig Angliától távol tartózkodott. Kapcsolatuk heves volt, ám 1973-ban a trónörökösnek is utaznia kellett, és szülői nyomásra Camilla férjhez ment – ez azonban nem gátolta meg a szerelmeseket abban, hogy viszonyukat folytassák.

Károlynak azonban a trónra is gondolnia kellett, így 1981-ben elvette Diana Spencert. A hercegné azonban sejtette, hogy ura mást szeret, erre utalhatott híres interjújában, amikor arról beszélt: házasságában hárman szerepelnek. Ha tudta volna, hogy legalább négyen! Károly ugyanis a legfrissebb bibliográfia szerint összeszűrte a levet egy marketingessel, Susan Townsenddel is.

– Sok időt töltöttem annak idején a herceggel, ez igaz – mondta a Daily Mail kérdésére Townsend. – Igen, meglehetősen közel álltunk egymáshoz, de ez már egy nagyon régi történet.

Összekötő lett Camilla

II. Erzsébet kimondottan örült Károly és Camille esküvőjének. Az újdonsült hercegné és a királynő mindig is jó viszonyt ápolt. Megosztották kutyák iránti szeretetüket, valamint a két nő rendszeresen beszélgetett telefonon, sőt Erzsébet egyfajta közvetítőnek is használta Camillát saját maga és a fia között - írja a Blikk.
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog