Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nehéz időszak Csobot Adél és Istenes Bence életében, de hamarosan jön a nagy nap

Erre készülnek.
Nagyjából egy hónapja költözött Kölnbe Istenes Bence és kis családja. A 29 éves tévés új kihívásokat keresett és ezeket meg is találta az RTL Klub németországi anyacsatornájánál, ahol egy ideje reggeltől estig dolgozik. Párja, Csobot Adél és 11 hónapos gyermekük, Nátán csak nemrég csatlakozott a fiatal családfőhöz, de már kezdik otthonosan érezni magukat az új környezetben. A 22 éves énekesnő ugyan még kicsit keresi a helyét, de lassan felfedezi a megfelelő helyeket a bevásárlásra, és a legjobb sétaútvonalakat.

Most azonban ismét külön kell válnia szerelmétől és magára marad az egymillió lakosú városban. Szerencsére ez az időszak csak 50 napig tart, hiszen Bence lesz a műsorvezetője az RTL Klub Survivor című műsorának, melyet a Fülöp-szigeteken forgatnak hamarosan, míg Adélnak itthon lesznek színpadi munkái. A két szerelmes már az indulás előtti héten el is búcsúzott egymástól, közösségi oldalaikon megosztott fényképekkel vallottak egymásnak szerelmet.

Esküvő és költözés jön

Mivel a kis Nátán majdnem egy éves, lassan megteszi első lépéseit is, amiről Bence valószínűleg le fog maradni, hiszen több ezer kilométerre lesz kisfiától, de azt már elárulta az egyik hetilapnak, hogy záros határidőn belül feleségül fogja venni Adélt. Nyáron pedig új lakásba költöznek, mert amit most bérelnek, az meglehetősen kicsi hármuknak és amúgy is csak rövid távra bérelték ki.

Nincsenek megjegyzések