Őszintén beszélt: Drámai vallomást tett Bereczki Zoltán

Nehéz pillanatokat élt át.
Koncertezik, színházban játszik, de azt csak kevesen tudják, hogy már cége és irodája is van. Bereczki Zoltán váltott 16 év után, Budáról visszaköltözött Pestre, de a legnagyobb változás az életében mégiscsak az, hogy olyan munkahelye lett, amilyen még soha: cégüknek irodája van!

Bereczki Zoltán az üzlettársával alapította a céget, a Lepkegyűjtő Produkció Kft.-t, ami negyven emberrel áll folyamatos munkaviszonyban, akiknek utalnak havonta. Ha az alkalmi megbízásokat is hozzászámoljuk, akkor megvan az hatvan is. A homeoffice időszaknak azért vetettek véget, mert otthon sosem tudták abbahagyni a munkát. "Művészi tevékenységgel foglalkozunk, koncertszervezéssel és színházi előadások létrehozásával. 2018 februárjáig bezárólag négy saját színházi produkciója lesz a cégünknek, nálunk vannak a jogok, előadások. Lepkegyűjtő, Pillanatfelvétel, Dolgok, amikért élni érdemes és az 1984 Orwelltől" - mondta Zoli a Borsnak.

"Nagyon sok tanulnivalóm van, de hiszek a sorsban, hogy van életfeladatunk. Több mint két évvel ezelőtt úgy döntött az ég, hogy a menedzseremmel elég érettek vagyunk ahhoz, hogy belökjön a mély vízbe. Úgy alakultak körülöttünk a viszonyok, hogy nem volt más lehetőségünk, mint létrehozni a Lepkegyűjtő produkciót. Soha nem bántuk meg, de voltak olyan pillanatok, amikor nem tudtuk, hogy lesz-e tovább, lesz-e holnap. Minden cég életében van ilyen. Aki nem megy neki buktatóknak, nem ült a gödör alján, nem látott szakadékot, az nem valódi céget mű­ködtet. A cég kockázat, merész vállalás, amikor nem lehetsz biztos abban, hogy sikerül minden húzásod. Ebből tanulsz, és egy lépéssel megint előrébb vagy. Alkotótevékenységet végző, kreatív cég vagyunk, de ettől még ez kemény vállalkozás" - folytatta a színész.

Forrás: Borsonline
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog