Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Szörnyű tragédia! Öngyilkos lett a gyönyörű modell

Iszonyú, ami történt...
Raudha Athif, a 21 éves modell és orvostanhallgató kollégiumi szobájában végzett magával. A Maldív-szigetekről származó lány holttestét a csoporttársai találták meg csütörtök éjjel: szobájának ajtaja belülről zárva volt, de betörték. A tanulók azonnal értesítették a rendőrséget, amikor meglátták az élettelen testet. A kollégium vezetője szerint semmi nem utalt arra, hogy a lány öngyilkosságra készült volna, mindig jókedvű, mosolygós volt. A rendőrség öngyilkosságként kezeli az ügyet, támadásra utaló jeleket nem találtak, de semmiben sem lehetnek biztosak, ameddig a boncolási jegyzőkönyv nem készült el - írja a Life.hu.
A Maldív lány tengerkék szemekkel című ikonikus fotó tette híressé. Karrierjének csúcspontja az volt, amikor tavaly az indiai Vogue címlapján szerepelhetett. A bangladesi orvosi egyetem másodéves hallgatója volt, a modellkedés hobbi volt számára, gyógyítani szeretett volna.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Nincsenek megjegyzések