Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Újabb döbbenetes részletek: Leszbikus erőszak? - Mel B orgiákra kényszerítette szexi dadusát

Kitálalt Mel B dadusa!
A bébiszitter, Lorraine Gilles rágalmazásért perelte be az énekesnőt, mert szerinte valótlanságokat állítanak róla. Mel B ugyanis korábban arról vallott a válási iratokban, hogy Gilles teherbe esett férjétől, Stephen Bela­fonte-tól, azonban a lány ezt tagadja.

A dadus valóban teherbe esett, de az egy egyéjszakás kaland következménye volt, és abban az időben semmilyen kapcsolatban sem volt Belafonte-tal. Sőt! A történet itt nem ér véget. Gilles ugyanis egészen merész dolgokat is állít a periratok szerint. Mégpedig azt, hogy nem is az énekesnő férjével volt viszonya, hanem éppen Mel B-vel!

– Az egyetlen alkalom, amikor Gilles és Belafonte lefeküdtek egymással, amikor Brown maga hívta be férjét, hogy csatlakozzon a párhoz – olvasható Gilles ügyvédjeinek beadványában. Az ilyen alkalmakkal az énekesnő leitatta szeretőjét, és ő kényszerítette orgiákra a lányt, aki ekkor mindössze 18 éves volt. Az erről készült szexvideókat pedig Belafonte rögzítette, aki az ilyen alkalmakkor inkább csak operatőrként szolgált. Gilles állítja, hogy Mel B hazudott, és nincsenek is nála a felvételek.
A bébiszitter szerint az sem igaz, hogy ő házasságtörő és prostituált lenne, ahogy az az egykori Spice Girl válási papírjában szerepel. A házaspár még 2009-ben egy bárban találkozott a német cserediáklánnyal, akire akcentusa miatt figyelt fel. Később el is hívták magukhoz, hogy csatlakozzon hozzájuk az éjszakára. Mind a ketten akarták őt bébiszitternek, és Mel B volt az, aki felajánlotta, segít a papírokkal, hogy Lorraine Kaliforniába költözhessen Németországból.

Az énekesnő és dadusa közeli kapcsolatát több e-mail is igazolja. Több levelezés és fénykép is nyilvánosságra kerül, amelyek bizonyítják, hogy Gilles távollétében mennyire hiányolta egymást a két nő. A dadus – akit 2015-ben kirúgtak – végül rágalmazás, megalázás és érzelmi fájdalmak miatt pereli az énekesnőt. Mel B egyelőre nem reagált a vádakra.

Egy hónapja harcolnak

Mel B egy hónapja adta be a válókeresetet Stephen Belafonte ellen. Az énekesnő bántalmazással vádolja férjét, és távoltartási végzést kért ellene. A harc közepette még rendőrök is ellepték egyszer Belafonte házát fegyverek után kutatva. A férj minden ellene szóló vádat tagad és a bíróságon küzdeni fog, hogy ő is részese lehessen közös gyermekeik életének.

Forrás: blikk.hu

Nincsenek megjegyzések