Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Beyoncé asszisztense kitálalt: ezt csinálja az énekesnő, mikor senki sem látja

Mindenkit kiborít a viselkedésével.
Az asszisztense szerint Beyoncé nem véletlenül kapta meg a királynő becenevet, ugyanis az énekesnő a színfalak mögött is igazi díva - a szó pozitív és negatív értelmében egyaránt.

Ezt csinálja a koncertek előtt

Beyoncé szeret elmerülni a gondolataiban a fellépések előtt, ezért a kívánságlistára mindig felkerül egy hangszigetelt szoba, ahol nem zavarja senki a nyugalmát. "Ha mégis megteszik, borzasztóan ideges lesz" - mesélte a Celebuzz magazinnak.

Természetesen a külsejére is nagy gondot fordít: mivel a hajára különösen érzékeny, három különböző fodrász is dolgozik a hajkoronáján, mielőtt kilépne a színpadra.

Asszisztense elárulta, hogy mikor egyedül van, és senki nem látja, az énekesnő szereti visszanézni a fellépéseit és hibákat keresni bennük. Ha észreveszi, hogy valaki elszúrt valamit, azonnal összehívja a stábot, és megkeresi a felelőst, ugyanis a maximalizmusa miatt csak a tökéletes előadással elégedett.

- Mindenkit ki tud borítani, amikor fél napos meetinget tart, amiért valaki fél centivel odébb állt, mint ahogy ő azt eredetileg elképzelte. De ő Beyoncé, megteheti - nyilatkozta a lapnak.

Forrás: femina.hu

Nincsenek megjegyzések