Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mi történt? Liptai Claudia szerelmének elege lett

Liptai Claudia párjának elege lett az olcsó, felturbózott fagylaltokból, amik véleménye szerint tönkre teszik a valódi fagyik piacát.
A cukrásztulajdonos Pataki Ádám - aki a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének vezetőségi tagja - a Ripostnak adott interjújában mesélt arról, hogy az ipari testület felveszi a harcot a felfújt, aromásított, silány minőségű alapanyagokból készült édességek készítői ellen. Elmondása szerint ő maga nem harcol azokkal az albán, horvát, magyar vállalkozókkal, akik ebben lehetőséget látnak, de vevőiben tudatosítja, hogy náluk a gyümölcsfagylaltban 30 százalék gyümölcs van, a csokifagyiban pedig valódi csokoládé.

A neves cukrász a lapnak elmondta, az iparitestület feladata, hogy tegyen a szakmáért és népszerűsítse a minőségi termékeket: már egy új fagylalt alapelv bevezetésén gondolkodnak, ami lehetővé tenné, hogy ne árulhassák "fagylalt" néven például a mesterséges színezékekkel, habosítókkal felturbózott édességeket.

A lap élelmiszermérnököket is megkérdezett arról, hogy a hatalmas gombóc fagyik valóban csak a látszatra törekednek-e. Kiderült, hogy az albán fagylalt többek között azért olcsó, mert a tejes eredetű összetevőket vízre és adalékanyagokra cserélik, valamint a fagyit telenyomják levegővel, ezért tűnik olyan nagynak.

Forrás: Blikk.hu

Nincsenek megjegyzések