Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Döbbenetes a változás: az akciósztár 20 évvel ezelőtti fotóján röhögnek a rajongók

Dwayne Johnson friss fotóján te is besírsz.
Dwayne Johnsonról senki nem állíthatja, hogy nem tud nevetni magán. Néhány évvel ezelőtt előkerült róla egy fiatalkori fotó, amin elképesztően ciki szerelésben pózol, ő azonban ahelyett, hogy megpróbálta volna eltüntetni a képet, 20 évvel később újraalkotta azt.

A The Rock becenéven ismert akciósztárt egyáltalán nem zavarta, hogy a rajongók nevetnek rajta, sőt: a Saturday Night Live felvétele előtt úgy döntött, ismét magára húz egy garbót és egy övtáskát, hogy megmutassa, mennyit változott az elmúlt évtizedekben.

Még egy megható sztorit is hozzáfűzött a képhez, amin leírja, mennyi szenvedés árán jutott el oda, ahol most tart az életében, és mindenkit ezzel a képpel biztat, hogy sose adják fel a reményt:

When I took this iconic absurdity of a picture in 1996 I was one year removed from sleeping on a used mattress I took from a garbage dumpster in the back of an hourly sex motel. Couldn't afford to buy a bed so we do what we gotta do to get by. You can imagine all the fun colorful bodily fluids I tried my best to clean off.  21 years later I'm taking the same photo backstage hosting #SaturdayNightLive for the fifth time. If you're going thru your own tough times "used mattress" stage, do your best to have faith things'll get better and always be willing to outwork your competition because you never know where life is gonna take you.  And ALWAYS remember to place a soft tissue under your left elbow as to protect the fabric of the cheap ass swag turtleneck that had you out here looking like a bad ass buff lesbian.  Oh and tuck the thumb in the fanny pack. Always tuck the thumb. 🤙🏾
therock (@therock) által megosztott bejegyzés,


- Amikor 1996-ban elkészítettem magamról ezt az azóta ikonikussá vált fotót, akkor egy használt matracon aludtam, amit egy szexhotel szemeteséből kukáztam ki, mert másra nem volt pénzem. 21 évvel később újra elkészítettem a fotót a Saturday Night Live backstage-ében, ahol már ötödszörre kaptam meg vendégműsorvezető szerepkört.

Ha épp a használt matracos fázison mentek keresztül az életben, akkor szeretném, ha elhinnétek, hogy minden jóra fog fordulni, ha hisztek benne, és hajlandóak vagytok küzdeni érte. Sose lehet tudni, merre sodor az élet. Ja, és mindig dugjátok be a hüvelykujjatokat az övtáskába, mert úgy menő - írja a posztban.

Forrás: femina.hu

Nincsenek megjegyzések